Bel ons direct: 0167 – 54 04 11 of 06 – 18 11 50 27
Of e-mail ons: belmonte@lengton.nl
Villa Belmonte, Toon op Google Maps

Omschrijving

Villa BelmonteIn rustige groene omgeving schitterend gelegen luxe grote villa met prachtig uitzicht op de bergen en Cautivador. Goede en snelle bereikbaarheid van het strand, Altea, Benidorm en Albir. Alles op een afstand van 4 – 6 km.

De villa is gelegen op ca. 1.000 m2 eigen grond, geheel omheind en heeft een eigen zwembad dat het gehele jaar te gebruiken is en verwarmd kan worden d.m.v. een elektrische heatpomp. Het zwembad wordt omringd door een groot zonnig terras met overkapping.

De villa is geheel voorzien van airconditioning. Het geheel is omgeven door een tuin met diverse volgroeide palmen.

Verder is er een grote barbecueplaats met spoelbak en warm en koud stromend water.

De villa biedt plaats aan 13 personen en bestaat uit twee aparte gedeelten: de gote villa verdeeld over 2 verdiepingen en een separaat houten chalet. Beide verdiepingen in de villa zijn voorzien van satelliet T.V. met alle Nederlandse zenders, stereo-apparatuur en een DVD-speler.

In totaal beschikt u over 4 ruime slaapkamers ieder voor 2 personen, 1 woon/slaapkamer (beneden) voor 2 personen, 3 badkamers, keuken, een grote living annex eetkamer boven alsmede een groot balkon met prachtig uitzicht. De keuken is luxe uitgevoerd met vaatwasmachine, oven, elektrische kookplaten, koelkast en vriezer, enz. Een wasmachine is aanwezig in de bijkeuken.

In het chalet kunnen 3 personen slapen en hier bevindt zich ook de sauna. Ook het chalet is voorzien van airconditioning.

Onze villa is zeer geschikt voor kinderen. Naast het zwembad (met diverse attributen) en glijbaan hebben de kinderen genoeg ruimte rondom de villa.

Voor de allerkleinsten is er een baby-ledikantje, een baby-badje, een buggy en een kinderstoel.Voor tieners is Benidorm met al zijn vertier een prachtige uitkomst

In de winterperiode kan de gehele villa verwarmd worden door het luchtbehandelingssysteem en heeft de benedenverdieping uitstekende electrische vloerverwarming. In de zomer zult u veel plezier hebben van de airco.

Verder is er de beschikking over een brandkastje.

De villa is ook uitstekend geschikt voor kleine gezelschappen van 2 of meer personen die rust, luxe en ruimte zoeken of willen overwinteren. Meestal wordt dan het chalet niet gebruikt en bij de prijsstelling houden wij duidelijk rekening met het aantal personen.