Bel ons direct: 0167 – 54 04 11 of 06 – 18 11 50 27
Of e-mail ons: belmonte@lengton.nl
Villa Belmonte, Toon op Google Maps

Gastenboek


Enkele citaten uit een van de gastenboeken.

Nadat wij eerst met veel plezier een week in villa Cami hebben doorgebracht mochten wij daarna genieten van deze villa. Leuk ook voor de kinderen om 2 villa’s te bezoeken waardoor zij wat afwisseling hebben.

Fam. H.

U heeft een schitterende woning van alle gemakken voorzien, heel compleet met “alles” erop en eraan. Door een vertraagde retourvlucht mochten wij nog van het gastenverblijf gebruik maken. De combinatie van weer, woing en enorme privacy maken dat wij “snel” weer terugkomen.

Herman en Jetty

Wat hebben wij genoten van jullie heerlijke huis dat van alle gemakken is voorzien en de prachtige omgeving met gezellig plaatsen rondom.

Annemieke namens 8 personen

Geen idee dat deze villa zo’n majestueuze uitstraling zou hebben. De week is omgevlogen.

Inge, Paul en Lena

Wij hebben heerlijk kunnen genieten van jullie huis. Een heerlijke vakantie gehad met redelijk veel zon en wij komen zeker nog een keer terug in jullie fantastische villa.

Fabie. Linda en kinderen

Wij willen jullie hartelijk danken voor deze zeer geslaagde vakantie. Schitterend huis met zwembad. De omgeving is ook prachtig met de zee en het strand dicht in de buurt. Alle benodigdheden waren in en om het huis.

Jan en Monique en kinderen

In één zin “we hebben genoten”. Alles was perfekt, het weer, riante huis met alles erop en erin en omheen, de rust, de mooie omgeving en het zwembad. En dan natuurlijk de BBQ waar we heel gek op zijn. Ook het “goedkoop” maar lekker uit eten gaan. Kortom zelfs na een maand willen wij niet naar huis.

Rob en Marleen

Wat een voorrecht om een huis als dit te kunnen huren en wat een huis!!. Voor ons bonte gezelschap voor ieder wat wils en door de ruimte goed te doen met 10 personen. De extra zwembadverwarming was heerlijk en ingesteld op 30 graden. Terug in nederland zullen een aantal van ons vragen welke periode volgend jaar weer te boeken is. Groter compliment is er niet en nogmaals BEDANKT!!

Fam. L. en G.

Onze vakantie is omgevlogen in jullie heerlijke huis. In onze hoog gespannen verwachtingen zijn wij niet teleurgesteld. Het is inderdaad een grandioos huis met fijn zwembad.

Leon en Joke + kinderen